Hizli Ve Ofkeli Tokyo Yarisi

Hızlıveöfkeli
Mutsuz bir ev ortamında ve yapaylığın hüküm sürdüğü çevrede kendisini yabancı gibi hissederek yaşayan genç Sean Boswell için sokak yarışlarına katılmak, yaşadığı hayatın mutsuzluklarından bir nebze olsun kaçış gibidir. Ancak sokak yarışlarına duyduğu büyük ilgi onu yerel yetkililerin gözünde sevimsiz bir genç yapmıştır. Katıldığı yarışlarda kazalar birbirini izleyince oğlunun hapse gireceğinden endişe eden annesi onu Japonya’nın başkenti Tokyo’da yaşayan sert mizaçlı asker babasının yanına göndermek zorunda kalır. Artık Tokyo’da yaşamaya başlayan Sean, hiç bilmediği yabancı geleneklerin içinde bu kez resmen yabancı olmuştur.. İyi Seyirler. 

Film Bilgileri

Yapım : Amerika Birleşik Devletleri.
Yapım Yılı : 2006
Türkiye Gösterim Tarihi : 28 Temmuz 2006
Yönetmen : Justin Lin.
Yapımcı : Neal H. Moritz.
Filmin Türü : Gerilim, Suç, Aksiyon ve Macera türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Dublaj.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Vin Diesel, Nathalie Kelley, Nikki Griffin, Sung Kang, Lucas Black, Leonardo Nam, Keiko Kitagawa, Lynda Boyd, Daniel Booko, Vincent Laresca, David V. Thomas, Hiroshi Hatayama, Joey Crumpton, Toshi Hayama, Kazuki Namioka, Trey Sanford, Sonny Chiba, Christian Salazar, Ashika Gogna, Zachery Ty Bryan, Brian Tee, Amber Stevens, Satoshi Tsumabuki, Brian Goodman, Collin Leonard, Atley Siauw, Kaila Yu, Jason Tobin, Rie Shibata, Damien Marzette, Yoko Maki, Trula M. Marcus, Kevin Caira ve Brandon Brendel oynamışlardır.

Hızlı ve Öfkeli serilerinin içinde en iyisi olarak kabul edilen Tokyo Yarışı, ayrıca Drift tutkunları içinde tam bir görsel şölen sunuyor.

Video hazırlanıyor Lütfen bekleyin...

Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Denemam - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger