Home » , , » The Descendants Full Hd İzle

The Descendants Full Hd İzle

Film-izle
Matt oldukça zengin bir toprak sahibir,birgün eşini kaybeder.Eşini korkunc bir bot kazasında kaybetmesi üzerine akıl sağlılığı git gide kötüleşir.Matt eşinin ölümünden sonra iki kızınlada ilgilenmek zorunda kalır ama kızları ile arası istediği gibi olmaz.bi yandan akıl sağlığı bi yandan kızlarla ilişkisini toparlamaya çalışması hayatını oldukça zorlaştırır.Matt bu durum karşısında ne yapacaktır.. İyi Seyirler..

Film Bilgileri

Filmin Orjinal Adı: The Descendants İzle

Yapım:2011 – ABD
Tür:Dram, Komedi,Romantik
Yönetmen:Alexander Payne, 

Oyuncular:George Clooney, Matthew Lillard, Judy Greer, Robert Forster, Shailene Woodley, Julianna Rose Mauriello, Beau Bridges, Mary Birdsong, Michael Ontkean, Fileena Bahris, Mark Ahsing, Linda Rose Herman, Dane Justman, Nick Krause, Amara Miller, Barbara L. Southern, Celia Kenney, Davo Coria, J. Philip Koontz, George Simms, Stephen Meyers, Jordan Kirkwood, Carol Fullerton, Tom Holowach, Courtney Diehl, Matt Esecson, Joji Yoshida, Rob Huebel, Milt Kogan, Scott Michael Morgan, Paul Edney, Matt Corboy, Sonya Balmores, Patricia Hastie, Larry Wegger, Troy Manandic,
Senaryo:Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash,
Senaryo (Kitap):Kaui Hart Hemmings,
Yapımcı:Alexander Payne, Jim Burke, Jim Taylor, George Parra, Kalidas,
Konusu:Matt oldukça zengin bir toprak sahibir,birgün eşini kaybeder.Eşini korkunc bir bot kazasında kaybetmesi üzerine akıl sağlılığı git gide kötüleşir.Matt eşinin ölümünden sonra iki kızınlada ilgilenmek zorunda kalır ama kızları ile arası istediği gibi olmaz.bi yandan akıl sağlığı bi yandan kızlarla ilişkisini toparlamaya çalışması hayatını oldukça zorlaştırır.Matt bu durum karşısında ne yapacaktır..
Video hazırlanıyor Lütfen bekleyin...

Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Denemam - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger