Home » , » Ölü Yada Diri - Doa: Dead or Alive Full Hd izle

Ölü Yada Diri - Doa: Dead or Alive Full Hd izle

Film-izle
Birbirinden güzel dövüş ustası dört kadın, her yıl egzotik bir adada düzenlenen dövüş sanatları turnuvasına davet edilirler. Bu ayrıcalıklı yarışmanın sonunda birinciliği elde edebilmek için yarışacak olan bu rakipler, bir süre sonra, hayatta kalabilmek için güç birliği etmelerine neden olacak büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaklardır... İyi Seyirler. 

Film Bilgileri

Tür : Macera / Aksiyon / Dövüş / Video Oyunu
Gösterim Tarihi : 22 Eylül 2006
Yönetmen : Corey Yuen
Senaryo : Adam Gross , Seth Gross , Granz Henman , J.F. Lawton
Yapım : 2006, Almanya / İngiltere 

Oyuncular

Devon Aoki (Kasumi) , Derek Boyer (Bayman) , Natassia Malthe (Ayane) , Sarah Carter (Helena Douglas) , Steve Howey (Weatherby) , Kane Kosugi (Ryu Hayabusa) , Matthew Marsden (Maximillian Marsh) , Kevin Nash (Bass) , Jaime Pressly (Tina Armstrong) , Silvio Simac (Leon) , Holly Valance (Christie Allen) , Brian J. White (Zack) 

Birbirinden güzel dövüş ustası dört kadın, her yıl egzotik bir adada düzenlenen dövüş sanatları turnuvasına davet edilirler. Bu ayrıcalıklı yarışmanın sonunda birinciliği elde edebilmek için yarışacak olan bu rakipler, bir süre sonra, hayatta kalabilmek için güç birliği etmelerine neden olacak büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaklardır.

Video oyunu serisi olarak çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan Ölü ya da Diri, Taşıyıcı filmiyle de pek çok hayran kazanan Corey Yuen imzasını taşıyor. 

Video hazırlanıyor Lütfen bekleyin...

Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Denemam - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger